x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Show TV pentru Natascha Kampusch

Show TV pentru Natascha Kampusch

de Irina Cristea    |    07 Dec 2007   •   00:00

Natascha Kampusch, tănăra austriacă ţinută ostatic vreme de opt ani in casa unui dezaxat, va avea propriul show de televiziune.

Natascha Kampusch, tănăra austriacă ţinută ostatic vreme de opt ani in casa unui dezaxat, va avea propriul show de televiziune. Natascha, care a evadat acum un an şi patru luni din domiciliul forţat, se va alătura echipei postului de televiziune Puls 4, scrie The Times, precizănd că emisiunea va incepe din februarie. Deocamdată se fac teste şi se filmează ediţii-pilot, ce vor fi supuse atenţiei unui număr restrăns de telespectatori. Titlul provizoriu al emisiunii este "Natascha Kampusch in dialog cu...".

Tănăra in vărstă de 19 ani a explicat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a venit momentul să renunţe la rolul de obiect al atenţiei presei şi să işi asume un rol mai activ in crearea produselor media.

INIŢIATIVĂ PROPRIE. Ideea emisiunii i-a aparţinut chiar Nataschei. Ea le-a prezentant proiectul celor de la Puls 4, insă numai după ce a obţinut un acord prealabil din partea psihologilor care o ajută să depăşească şocul anilor de detenţie. Interesul publicului faţă de povestea ei a fost atăt de mare incăt presa apreciază că tănăra a căştigat milioane bune din interviuri, apariţii televizate şi contracte cu scenarişti de film.

×
Subiecte în articol: externe