x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a cumpărat două bilete de avion pentru că e obez. Ce surpriză a avut un galez la îmbarcare (VIDEO)

Şi-a cumpărat două bilete de avion pentru că e obez. Ce surpriză a avut un galez la îmbarcare (VIDEO)

14 Oct 2013   •   11:29
Şi-a cumpărat două bilete de avion pentru că e obez. Ce surpriză a avut un galez la îmbarcare (VIDEO)

Înainte de îmbarcarea în avion, galezul Les Price, care cântăreşte 235 de kilograme, a fost nevoir să-şi cumpere două bilete de avion. Potrivit regulamentului, pasagerii care cântăresc mai mult de 127 de kilograme trebuie să plătească în plus încă un bilet. Surpriza bărbatului a fost când a descoperit că cele doua scaune nici macar nu erau unul lângă celalalt, scrie Daily Mail.

Les Price, în vârstă de 43 de ani, a povestit că a fost nevoit sa plătească în plus, din cauză că are peste 127 de kilograme, în timpul unui zbor din Irlanda spre Ţara Galilor. În plus, bărbatul a fost şi mai jenat când a descoperit că cele două scaune se aflau pe rânduri diferite, respectiv rândurile 17 şi 19.

Price a explicat că angajaţii companiei aeriene nici măcar nu cunoşteau propria politică privind pasagerii supraponderali.

"Când am ajuns la aeroport, a trebuit să explic tuturor de ce am două bilete, ei nu aveau nicio idee", a spus galezul.

BarbatulLes Price a povestit că acest moment stânjenitor este doar unul dintr-o serie de alte momente jenante la care a fost supus de când a început să se îngraşe, în urma unui accident de coloană care l-a lasat aproape fără mobilitate.

×