x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a devorat copilul nou-născut

Şi-a devorat copilul nou-născut

18 Apr 2011   •   22:16
Şi-a devorat copilul nou-născut

161759-copil-ucis.jpgUn barbat din Papua Noua Guinee si-a mancat copilul nou-nascut, sub privirile impasibile ale mamei, in cadrul unei ceremonii de magie neagra, scrie The Sydney Morning Herald, in editia online.

Barbatul, cunoscut ca si consumator de droguri, si-a devorat copilul nascut de o saptamana, in cadrul unui asa zis ritual de vrajitorie. Tipetele sfasietoare ale bebelusului nu l-au induiosat pe tatal canibal, acesta comportandu-se ca “intrat in transa sau posedat de demoni”, spun martorii tragediei, alertati de tipetele micutului.

Vecinii au alertat politia, insa acestia au sosit prea tarziu pentru a-i salva viata copilului. Politistii din Tabubil, orasul in care locuieste canibalul, au declarat ca i-au retinut atat pe tata, cat si pe mama nou-nascutului, care asistase pasiva la intreaga scena.

"Comunitatea este bulversata si suparata, insa aceste ritualui de magie si vrajitorie fac parte din societatea lor", spune un reprezentant al politiei locale. "Suspectul are probleme cu drogurile, insa nu credem ca ar fi o explicatie pentru fapta sa", a adaugat politistul.

In 2009, peste 50 de persoane au fost ucise in cadrul ceremoniilor de magie neagra, practicate de localnici.

Desi autoritatile ca duc o lupta apriga impotriva acestor ritualuri, localnicii cred in continuare in aceste practici, pastrate din vechime.

×