x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a plătit facturile timp de şase ani după ce a murit. Cadavrul a fost descoperit abia când banca i-a confiscat casa

Şi-a plătit facturile timp de şase ani după ce a murit. Cadavrul a fost descoperit abia când banca i-a confiscat casa

10 Mar 2014   •   13:31
Şi-a plătit facturile timp de şase ani după ce a murit. Cadavrul a fost descoperit abia când banca i-a confiscat casa

Timp de şase ani facturile unei femei au continuat să fie plătite, graţie unui sistem care a permis furnizorilor să extragă banii direct din contul ei bancar, fără ca nimeni să ştie că aceasta este moartă, în bancheta din spate a propriului automobil, parcat în garajul casei sale.

Pia Farrenkopf, o femeie de origine germană care locuia în oraşul american Pontiac, statul Michigan, ar fi împlinit 49 de ani, anul acesta. Femeia, care lucra pentru o întreprindere de automobile, nu a mai fost văzută la serviciu din anul 2008.

Pentru că era o femeie singură şi retrasă, care obişnuia să lipsească mult de acasă, vecinii ei nu şi-au făcut multe probleme pentru că nu au mai văzut-o.

Pia Farrenkopf apelase la un sistem auto-pay, care permitea furnizorilor să extragă banii facturaţi direct din contul ei bancar. Astfel, facturile femeii au continuat să fie plătite timp de şase ani. De asemenea, un vecin al femeii a continuat în tot acest timp să-i tundă iarba din faţa casei, pentru ca zona să nu se deterioreze şi pună cartierul într-o lumină proastă. Cât priveşte plicurile primite de Pia Farrenkopf în cutia poştală, acestea au fost ridicate în mod regulat de poştaş şi returnate la oficiu.

Când contul bancar al femeii s-a epuizat, banca la care făcuse o ipotecă a confiscat casa, trimiţând un lucrător pentru a o evalua. Reprezentantul băncii spune că erau urme de mucegai în casă, însă imobilul nu era într-o stare foarte proastă.

Când a intrat în garaj, însă, acesta a dat de cadavrul femeii pe bancheta din spate.

Medicii legişti spun că trupul acesteia fusese mumificat. Organele interne putreziseră, însă pielea rămăsese intactă, căpătând doar un aspect de cauciuc. Potrivit legiştilor, un asemenea fenomen este rar, însă nu de neîntâlnit.

Cadavrul nu prezenta urme de violenţă.

Legiştii urmează să efectueze un text toxicologic pentru a stabili cauza morţii şi să încerce să identifice cu acurateţe dacă este vorba, într-adevăr, de Pia Farrenkopf.

×
Subiecte în articol: cadavru mumificat facturi