x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Situatia romanilor din Italia dezbatuta intr-o editie speciala la Antena 3!

Situatia romanilor din Italia dezbatuta intr-o editie speciala la Antena 3!

20 Feb 2009   •   00:00

Sambata, 21 februarie 2009 de la ora 18:30, Antena 3 va prezenta o editie speciala dedicata romanilor din Italia. In urma campaniei "SOS pentru romanii din Italia” initiata de INTACT Media Group si tinand cont de cele mai recente evenimente, emisiunea de la Antena 3 face o analiza completa a situatiei actuale.



Prin intermediul duplexului Bucuresti-Roma, vor fi prezenti europarlamentari, analisti politici si oameni de succes stabiliti in Italia. Editia speciala moderata de Alina Petrescu va dezbate problemele intalnite de romanii onesti din Italia, atat din cauza incidentelor izolate provocate de rromi cat si din cauza extremistilor de dreapta.

Emisiunea de la Antena 3 va aborda subiecte ca violentele impotriva  romanilor si cat de real este pericolul ca acestea sa se generalizeze, pozitia statul italian in lumina ultimelor evenimente si tinand cont de faptul ca romanii asigura 1% din PIB-ul Italiei, cum se implica statul roman si cum actioneaza concret in beneficiul comunitatii romane din Italia.

Persoanele care vor sa transmita informatii suplimentare sau care doresc sa-si exprime un punct de vedere, pot contacta Antena 3 la stiri@antena3.ro sau 021/20.30.118.

×
Subiecte în articol: diaspora