x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia noului premier nipon susţine că a fost răpită de extratereştri

Soţia noului premier nipon susţine că a fost răpită de extratereştri

de Mihaela Matachita    |    03 Sep 2009   •   00:00

Noul premier nipon este poreclit "extraterestrul", din cauza ochilor săi proeminenţi, dar soţia sa este aceea care a avut numeroase contacte cu extratereştrii.



Potrivit Reuters, cunoscută pentru excentricităţile sale, Miyuki Hatoyama (62 de ani) pretinde că a fost răpită de alieni în timp ce dormea, că a fost pe planeta Venus şi că, într-o viaţa anterioară, l-a cunoscut pe Tom Cruise. Reuters precizează că soţul său este Yukio Hatoyama, desemnat drept viitor prim-ministru după legislativele din 30 august. Miyuki Hatoyama a fost actriţă şi este o cunoscută autoare de cărţi de gastronomie. Ea l-a cunoscut pe premier acum 20 de ani, în SUA, unde el era la studii, iar ea lucra într-un restaurant japonez.

Doamna Hatoyama a descris experienţa sa extraterestră, despre care spune că a avut loc în urmă cu 20 de ani, în cartea intitulată "Very Strange Things I've Encountered" ("Lucrurile foarte stranii pe care le-am trăit"), publicată anul trecut. "În timp ce corpul meu dormea, cred că sufletul meu a călătorit pe un OZN de formă triunghiulară, până pe planeta Venus. Era foarte frumos acolo, un loc foarte verde", povesteşte Miyuki în carte.

Daily Telegraph a relatat că doamna Hatoyama a mai susţinut, într-un interviu televizat acordat recent, că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o viaţă anterioară, în care actorul era japonez. "Cred că m-ar recunoaşte dacă l-aş întâlni şi i-aş spune «Nu ne-am mai văzut de mult timp»."

×
Subiecte în articol: externe