x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Strauss-Kahn, motiv de amuzament pe Internet.

Strauss-Kahn, motiv de amuzament pe Internet.

de Marina Constantinoiu    |    20 Mai 2011   •   11:23

Internetul se amuza pe seama fostului sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, aparand deja o avalansa de glume, remarci ironice, dar si joculete in Flash care satirizeaza escapadele erotice neortodoxe ale acestuia, conform publicatiei franceze 7 sur 7, citate de Agerpres.

Un cont in reteaua de socializare Twitter creat pe numele DSK este alimentat de cateva zile de mii de mesaje, unele pline de umor. “Anne, cand ma iei de la inchisoare, nu veni te rog cu Porsche-ul. Iti voi explica eu. Pupici', este unul dintre mesaje, imaginand un eventual SMS trimis de DSK catre sotia sa, celebra jurnalista franceza Anne Sinclair.

“Daca tot devin rezident fiscal american, macar nu mai platesc taxa pe avere in Franta', sustine un alt mesaj.

Un joc in Flash i-a fost dedicat fostului sef al FMI. Personajul jocului este nimeni altul decat DSK in camera sa de la hotel Sofitel, in New York. Misiunea jocului: sa prinda cat mai multe cameriste care ii cad din tavan.

Intr-un alt joc, pe acelasi principiu, trebuie sa-l controlezi pe DSK pe strada astfel incat sa prinda cat mai multe femei, dar trebuie in acelasi timp sa te feresti de politiste si mai ales de sotia acestuia, Anne Sinclair. In acelasi timp, pe site-ul Youtube a aparut o parodie la o piesa Soeur Sourire “Dominique, nique, nique', ce are peste 100.000 de vizualizari.

×
Subiecte în articol: FMI scandal sexual dominique strauss-kahn