x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Duminică au fost 2,5 milioane de pasageri aerieni, cel mai mare număr de la începutul pandemiei

SUA: Duminică au fost 2,5 milioane de pasageri aerieni, cel mai mare număr de la începutul pandemiei

17 Oct 2022   •   22:30
SUA: Duminică au fost 2,5 milioane de pasageri aerieni, cel mai mare număr de la începutul pandemiei

Angajații Administrației americane pentru Securitatea Transporturilor (TSA) au controlat duminică 2,49 milioane de pasageri aerieni, cel mai mare număr înregistrat într-o zi începând din februarie 2020, potrivit Reuters.

Traficul de duminică la punctele de control a fost cel mai mare din 11 februarie 2020, când TSA a controlat aproape 2,51 milioane de pasageri. Creșterea vine în contextul în care companiile aeriene au raportat că numărul călătoriilor de afaceri și de agrement este în creștere. Cifra este cu puțin peste numărul de persoane controlate la 1 iulie.

Unii turiști din SUA care s-au confruntat cu locuri puține și cu prețuri ridicate de vară au ales să amâne călătoriile până în toamnă.

Directorul executiv al Delta Air Lines, Ed Bastian, a declarat săptămâna trecută, în cadrul unei teleconferințe, că solicitările pentru călătoriile cu avionul sunt în creștere.

„După doi ani de amânare a călătoriilor, este clar că mulți consumatori ies și călătoresc în lume. Călătoriile de afaceri continuă să se redreseze în conformitate cu așteptările noastre, deoarece rezervările s-au îmbunătățit după Ziua Muncii, iar companiile se reconectează cu echipele și clienții lor", a spus Bastian.

Numărul de pasageri înregistrat duminică este sub cel de 2,61 milioane de persoane verificate în aceeași zi din februarie 2019.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sua pasageri aerieni