x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Un profesor şi-a cerut scuze studenţilor pe care i-a pus să se uite la dezbaterea prezidenţială

SUA: Un profesor şi-a cerut scuze studenţilor pe care i-a pus să se uite la dezbaterea prezidenţială

12 Oct 2016   •   21:40
SUA: Un profesor şi-a cerut scuze studenţilor pe care i-a pus să se uite la dezbaterea prezidenţială

Un profesor din Statele Unite, care predă istorie, guvernare şi economie în statul Kentucky, şi-a cerut scuze studenţilor săi pentru că le-a trasat ca temă să urmărească o dezbatere a celor doi candidaţi aflaţi în cursa pentru Casa Albă, conform ediţiei electronice a revistei Esquire.

Profesorul Trent Ashcroft le ceruse studenţilor să urmărească modul cum s-au prezentat cei doi candidaţi în timpul dezbaterii, temele discutate şi felul cum a fost condusă dezbaterea de moderator. În timpul dezbaterii, pe fondul atacurilor lui Donald Trump profesorul şi-a dat seama că sarcina trasată studenţilor săi nu a fost cea mai inspirată şi a postat mesajul în care îşi cere scuze pe contul său de pe reţeaua Twitter.

"Îmi cer scuze studenţilor mei de la cursul de guvernare că le-am trasat ca temă să urmărească dezbaterea prezidenţială", a fost mesajul postat de profesor pe reţeaua Twitter. Unul dintre studenţii săi a văzut mesajul şi l-a redistribuit imediat, fiind preluat de alte câteva mii de utilizatori ai reţelei.

Într-o declaraţie pentru revista New York, profesorul a explicat: ''Am avut mereu studenţi care au urmărit dezbaterile pentru Casa Albă, pentru funcţiile de senator, guvernator şi altele, pentru că reprezintă experienţe de învăţare extraordinare. Au fost foarte puţine lucruri educaţionale de urmărit în dezbaterea de duminică dintre cei doi. În loc să înveţe despre lucruri importante, studenţii au văzut un bărbat care vrea să fie preşedintele SUA care se comportă într-un mod care ne-ar fi făcut pe noi să-l trimitem în biroul directorului''. Jake, unul dintre studenţii profesorului Ashcroft, a declarat pentru revista New York că dezbaterea a fost îngrozitoare şi lipsită de maturitate.

Ulterior profesorul Ashcroft a înlocuit lecţia despre dezbaterea prezidenţială cu altă temă, încheie Esquire.AGERPRES

×