x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sute de oameni s-au oprit să privească. Ce imagini au rulat, timp de 10 minute, pe ecranul gigantic de pe peronul gării (VIDEO)

Sute de oameni s-au oprit să privească. Ce imagini au rulat, timp de 10 minute, pe ecranul gigantic de pe peronul gării (VIDEO)

02 Iul 2013   •   13:34
Sute de oameni s-au oprit să privească. Ce imagini au rulat, timp de 10 minute, pe ecranul gigantic de pe peronul gării (VIDEO)

Un angajat de la departamentul de IT al companiei de căi ferate din China a fost prins că se uita la filme pentru adulţi în timpul programului, după ce a comutat din greşeală imaginile pe un ecran uriaş amplasat în gară, scrie Daily Mail.

Sute de pasageri s-au oprit pentru a privi imaginile. Filmul a fost difuzat timp de 10 minute, miercurea trecută, la mai puțin de 200 de metri de gara Jilin.

De obicei, ecranul cu pricina era conectat la un calculator și era destinat publicității video. La mijlocul lunii iunie, ecranul s-a defectat, iar Yuan Mou, un tehnician de la o companie, a fost angajat pentru a efectua lucrări de întreținere.

Miercuri seara, crezând că ecranul nu este conectat la calculator, el a început să se uite la filmul „Xin Jin Ping Mei”. Ulterior, bărbatul a primit un telefon de la compania de publicitate, de unde i s-a transmis că filmul era difuzat pe ecranul gigantic de pe peronul gării.

×