x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sylvester Stallone, acuzat că ar fi provocat moartea fiului său, Sage. Ce scrie nepotul actorului pe Facebook

Sylvester Stallone, acuzat că ar fi provocat moartea fiului său, Sage. Ce scrie nepotul actorului pe Facebook

18 Iul 2012   •   08:29
Sylvester Stallone, acuzat că ar fi provocat moartea fiului său, Sage. Ce scrie nepotul actorului pe Facebook

Un nou scandal se contureaza pe marginea mortii lui Sage, fiul lui Sylvester Stallone. Nepotul celebrului actor, Edd Filiti, a publicat un comentariu pe Facebook spunand ca il gaseste responsabil pe actor de decesul lui Sage.

Sylvester Stallone a fost acuzat de nepot ca l-ar fi exclus din viata sa pe Sage, mai ales dupa ce s-a casatorit cu Jennifer Flavin, actuala sotie, scrie site-ul TMZ. Faptul ca nu putea comunica cu tatal sau l-ar fi intristat profund pe Sage Stallone. Mai mult, nepotul a spus ca ultima data cand Sage a incercat sa dea de tatal sau a fost pe 6 iulie, chiar de ziua actorului.

"Cu ce a gresit ca a vrut sa spuna "la multi ani". Nici tu (n.red actuala sotie), nici el nu ati raspuns la telefon si nici nu l-ati sunat inapoi toata ziua. Stiu ca nu iti pasa de ce s-a intamplat, dar iti va pasa cand vei fi judecat de opinia publica. Jennifer Flavin ai castigat, ai distrus aceasta familie", a scris Edd pe Facebook.

Ulterior, Edd Filiti a sters comentariul de pe Facebook, insa nu inainte de a ajunge in atentia presei.

Luni, Sylvester Stallone a vorbit pentru prima data despre tragedie.

Sage Stallone, 36 de ani, producator de filme, a fost gasit mort vineri in locuinta lui din Hollywood. In casa au fost gasite mai multe flacoane cu medicamente si s-a speculat ca decesul ar fi fost provocat de o supradoza de pastille, pe care le-ar fi luat in mod deliberat.

×