x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate

Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate

06 Oct 2011   •   14:34
Tatăl şi unchiul lui Rooney au fost arestaţi, după ce au fost implicaţi în pariuri pe meciuri trucate

Desi pare greu de crezut, vedeta lui Manchester United, Wayne Rooney va trebui sa-si faca timp pentru a-si vizita tatal si unchiul in inchisoare! Wayne Sr. si Richie Rooney au fost arestati, impreuna cu alte sapte persoane, fiind acuzati de pariuri facute pe meciuri trucate.

Concret, in decembrie 2010, meciul Hearts - Motherwell din prima liga scotiana a suscitat un interes suspect pentru pariori, mai exact pe aceia care au pus un pariu special, mizand 500.000 de lire sterline, la o cota de 10 la 1, ca un jucator al echipei oaspete va fi eliminat.

Casele de pariuri au blocat ulterior meciul, dar pariurile primite au fost onorate, astfel ca paguba acestora a fost destul de mare, pentru ca, ati ghicit, in minutul 83 al partidei, Steve Jennings, de la Motherwell, a primit cartonas rosu pentru proteste la adresa arbitrului, care nu ar fi acordat un penalty in favoarea echipei sale.

Printre cei care si-au rotunjit veniturile de zece ori cu acel prilej s-au aflat si tatal si unchiul fotbalistului de la Manchester United, dar si jucatorul care a “generat' uriasul castig, Jennings fiind, la randul sau, arestat.

×
Subiecte în articol: pariuri meciuri trucate wayne rooney