x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TF1 vrea să se repoziţioneze pe piaţa franceză ca sursă de informaţii multimedia

TF1 vrea să se repoziţioneze pe piaţa franceză ca sursă de informaţii multimedia

21 Sep 2009   •   00:00

Principalul grup TV privat francez TF1 intenţionează să se relanseze în toate domeniile de activitate şi să se repoziţioneze pe piaţă ca o sursă de informaţii multimedia, informează AFP, citată de Mediafax.



Nonce Paolini, care se află la conducerea grupului de doi ani, a declarat că TFI trece în prezent printr-un proces de relansare în toate domeniile de activitate. Conducerea grupului doreşte o îmbunătăţire a poziţiei sale pe piaţă prin achiziţionarea companiilor TMC şi NT1, care urmează să aibă loc în 2010, cele două societăţi fiind în prezent verificate de autorităţile de specialitate.

Paolini a declarat că bugetele publicitare sunt în creştere, ceea ce va conduce la o creştere a volumului de publicitate prezent pe micile ecrane. De asemenea, el a mai anunţat lansarea, în luna octombrie, a platformei online TF1News, care se doreşte a fi o sursă de informaţii fiabile şi verificate, urmând să utilizeze resursele video ale grupului. "TF1 vrea să se repoziţioneze pe piaţă ca grup de informaţii multimedia", a mai precizat acesta.

×
Subiecte în articol: externe