x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tiger Woods conducea cu 140 km pe oră în momentul accidentului de mașină din februarie

Tiger Woods conducea cu 140 km pe oră în momentul accidentului de mașină din februarie

07 Apr 2021   •   22:15
Tiger Woods conducea cu 140 km pe oră în momentul accidentului de mașină din februarie
Sursa foto: Sursa: Hepta

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de mașină, în februarie, potrivit șefului poliției din Los Angeles, informează BBC Sports.

Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, a suferit un accident de mașină cumplit, în luna februarie, paramedicii și pompierii făcând atunci eforturi mari pentru a-l descarcera din epava mașinii sale.

Potrivit poliției, mașina lui Woods a părăsit carosabilul cu o viteză de aproximativ 84-87 mph (135-140 km/h) și s-a rostogolit de mai multe ori.

Woods a fost eliberat din spital la începutul acestei luni, după ce a suferit o serie de răni grave.

Șeriful șef al satului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat, citat de BBC Sports: "Principalul factor care a cauzat accidentul fost conducerea cu o viteză nesigură pentru condițiile de trafic și incapacitatea de a negocia virajele la acea viteză."

Mașina lui Woods a trecut de linia de demarcație a drumului și a ieșit în afara acestuia, oprindu-se la peste 100 de metri de locul părăsirii carosabilului, lovind în cale un copac și rostogolindu-se de mai multe ori, în apropierea zonei Ranchos Palos Verdes.

Americanul a suferit fracturi deschise la picior, precum și alte leziuni la picior și la gleznă.

În plus, pe lângă viteza de 140 km/h cu care a lovit parapetul drumului, șeriful Villanueva a adăugat că viteza estimată cu care vehiculul a lovit copacul a fost de 75 mph (aproximativ 120 km/oră)”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tiger woods