x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Toţi cei care au avut acest număr de telefon au murit! Operatorul de telefonie mobilă l-a dezactivat definitiv

Toţi cei care au avut acest număr de telefon au murit! Operatorul de telefonie mobilă l-a dezactivat definitiv

23 Oct 2013   •   10:57
Toţi cei care au avut acest număr de telefon au murit! Operatorul de telefonie mobilă l-a dezactivat definitiv

Bulgarii sunt probabil singura ţară din lume care a scos din funcţiune un număr de telefon pentru că ar fi blestemat. Toţi cei care au avut vreodată numărul 0888 888 888 au murit.

Primul posesor al numarului, Vladimir Grashnov, fost director executiv al companiei Mobitel, a fost doborat de cancer in anul 2001, la varsta de 48 de ani, scrie descopera.ro In ciuda unei istorii nepatate in afaceri, au circulat ulterior zvonuri persistente conform carora boala barbatului a fost cauzata de un rival care l-ar fi otravit cu substante radioactive.

Numarul a fost apoi preluat de liderul mafiot bulgar Konstantin Dimitrov. Omul a fost omorat in 2003, in Olanda, in timpul unei calatorii pe care interlopul o facuse pentru a-si inspecta afacerea cu droguri. Capii mafioti rusi, invidiosi pe operatiunea cu narcotice a bulgarului, au fost suspectati ca s-ar fi aflat in spatele asasinarii.

Numarul i-a fost transmis, mai departe, afeceristului Konstantin Dishliev, implicat si el in traficul de droguri. Acesta, la randul sau, a fost impuscat, in 2005, cand iesea dintr-un restaurant aflat in Sofia. A murit dupa ce suma de 150 de milioane de euro, incasata pentru drogurile furnizate, a fost interceptata de politie pe cand intra in tara, din Columbia.

Pentru că aceste decese s-au întâmplat la o distanţă de numai 4 ani, o companie de telefonie bulgară a decis să scoată din uz acest număr de telefon, fiind considerat blestemat.

×