x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Transport gratuit cu taxiul de la aeroportul Charleroi din Belgia

Transport gratuit cu taxiul de la aeroportul Charleroi din Belgia

25 Mar 2016   •   21:50
Transport gratuit cu taxiul de la aeroportul Charleroi din Belgia

Principalele companii de taxi din Charleroi sau mobilizat vineri pentru a oferi transport gratuit pasagerilor care sosesc pe aeroport, unde este de aşteptat o afluenţă masivă de pasageri pentru primul val de călătorii în perioada sărbătorilor pascale, informează La Derniere Heure.

"Rapid Tax, Taxi carolo, Ideal Tax, Sympa Brut, Taxi Sympa şi Taxi Europe se asociază într-o amplă operaţiune de seducţie inedită în întreaga regiune", după cum explică proprietarii lor Nicolas Zanotti şi Lakhdar Denni care susţin că reprezintă 95% din piaţa locală. Serviciul gratuit acoperă o rază de 65 de kilometri, dincolo de această distanţă călătoria urmând să fie plătită. Distanţa dintre Charleroi şi capitala Bruxelles este de 61 de kilometri.

''Acţiunea va dura toată ziua, de la prima până la ultima aterizare", au precizat aceştia. A fost pus în serviciu un număr gratuit: 0800/99080.

Marţi, la Bruxelles, în ziua atentatelor de la aeroport şi metrou, şoferi fără scrupule au escrocat clienţii cerându-le preţuri de două ori mai mari (300 euro!) pentru cursele normale de la aeroport în oraş.

Nicolas Zanotti şi Lakhdar Denni au precizat că "aceste practici sunt la iniţiativa unor conducători auto care aduc ruşine profesiei şi sunt ilegale'' şi i-au invitat pe cei care au căzut victime ale acestor abuzuri să le semnaleze pentru a-i putea identifica pe autorii lor şi a-i sancţiona. AGERPRES

×