x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trei bărbați au fost găsiți morți în curtea casei unui prieten, după ce au urmărit un meci

Trei bărbați au fost găsiți morți în curtea casei unui prieten, după ce au urmărit un meci

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2024   •   17:40
Trei bărbați au fost găsiți morți în curtea casei unui prieten, după ce au urmărit un meci

Trei fani din Kansas City au mers la prieteni să urmărească meciul dintre Chiefs și Los Angeles Charges, iar cadavrele lor au fost găsite în curtea unui prieten două zile mai târziu, scrie AP. Polițiștii fac cercetări.

Au trecut trei săptămâni de când trei fani din Kansas City s-au alăturat unor prieteni pentru a urmări meciul dintre Chiefs și Los Angeles Chargers în ultimul meci al sezonului regulat. Cadavrele lor au fost găsite în curtea unui prieten două zile mai târziu. Poliția încă nu a spus cum au murit bărbații, dar a afirmat sâmbătă, pe fondul unor speculații publice intense, că nu are încă nicio dovadă de crimă.

Este obișnuit ca poliția să refuze să comenteze prea mult despre o investigație înainte ca aceasta să fie finalizată.

Potrivit relatărilor poliției, Ricky Johnson, 38 de ani, Clayton McGeeney, 36 de ani, și David Harrington, 37 de ani, au mers acasă la un prieten din Kansas City, Missouri, pentru a urmări meciul Chiefs pe 7 ianuarie. Niciunul dintre ei nu a ajuns acasă. Două nopți mai târziu, logodnicul lui McGeeney a mers la domiciliu în căutarea acestuia.

„Când nu a primit niciun răspuns la ușă, a pătruns în subsolul locuinței și a localizat un cadavru necunoscut pe veranda din spate. Ofițerii au mers la veranda din spate și au confirmat că era un cadavru. În urma investigațiilor suplimentare, ofițerii au localizat alte două cadavre în curtea din spate”, se arată într-un raport inițial al poliției privind incidentul. „Nu au fost observate semne evidente de joc necurat la locul crimei sau în apropierea acestuia”.

Poliția spune că încă nu există semne că ar fi fost comisă vreo infracțiune.

„Aceasta rămâne în continuare o anchetă privind moartea și nimic mai mult”, a declarat sâmbătă, într-un e-mail pentru The Associated Press, ofițerul Alayna Gonzalez, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Kansas City. „Încă nu avem nicio dovadă sau indiciu de crimă, nimeni nu se află în custodia poliției”.

Anchetatorii spun că nu știu deocamdată cum au murit cei trei. Ei nu au spus public dacă cred că drogurile sau alcoolul au fost implicate în ceea ce ar fi putut fi trei decese relativ bruște și simultane, deși este clar că este o posibilitate pe care o iau în considerare.

„Acest incident a adunat o cantitate semnificativă de atenție mediatică și noi (KCPD) am dori răspunsuri privind cauza morții la fel de mult ca toată lumea”, a scris Gonzalez.â

„Ei sunt o entitate complet separată de departamentul de poliție, așa că nu avem niciun impact asupra cronologiei constatărilor lor medicale”, a scris Gonzalez. ”Am fost notificați că ar putea dura încă șase sau mai multe săptămâni pentru a primi rapoartele toxicologice”.

Un factor care a alimentat speculațiile a fost faptul că proprietarul casei spune că nu a știut că trupurile celor trei prieteni se aflau pe veranda și în curtea din spate în cele două zile înainte de a fi găsite.

Dar Gonzalez a afirmat că proprietarul a cooperat cu ancheta, o afirmație pe care a făcut-o și avocatul său, John Picerno.

El a spus într-o declarație pentru presa din Kansas City la începutul acestei luni că clientul său a fost devastat de moartea prietenilor săi și că nu a știut că aceștia se aflau încă în curtea sa - sau că aveau nevoie de îngrijiri medicale - până când a apărut poliția. Picerno a declarat că ultima dată când proprietarul i-a văzut a fost când au plecat și el s-a dus la culcare și că nu știe cum au murit.

Avocatul a declarat că clientul său „așteaptă cu nerăbdare rezultatele autopsiei și ale raportului toxicologic” și că amândoi au dorit „să își exprime cele mai profunde condoleanțe prietenilor și membrilor familiilor acestor tineri, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de ei”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: meci bărbați morți