x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump și-a lansat propria linie de încălțăminte sport. Cât costă pantofii aurii?

Donald Trump și-a lansat propria linie de încălțăminte sport. Cât costă pantofii aurii?

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   11:40
Donald Trump și-a lansat propria linie de încălțăminte sport. Cât costă pantofii aurii?
Sursa foto: X/Tony V

Donald Trump şi-a lansat propria marcă de pantofi sport la o convenţie din Philadelphia, Sneaker Con. Această mişcare vine la o zi după ce un judecător din New York l-a obligat să plătească 354,9 milioane de dolari pentru fraudă.

"Am vrut să fac acest lucru de mult timp", a declarat fostul preşedinte american, în timp ce dezvăluia ceea ce el a numit prima încălţăminte oficială Trump la Sneaker Con din Philadelphia, o reuniune care se prezintă ca fiind "Cel mai mare spectacol de pantofi de pe Pământ".

Pantofii sport, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari pe un site care vinde, de asemenea, parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla. Trump ar fi cel de-al 47-lea preşedinte dacă va fi ales din nou, scrie The Guardian.

El a fost întâmpinat cu huiduieli zgomotoase, dar şi cu aplauze, a relatat Associated Press. Participanţii erau mai tineri şi mai diverşi decât mulţimile obişnuite ale mitingurilor lui Trump, a scris agenţia de presă.

Ulterior, Trump a răbufnit la adresa judecătorului Arthur Engoron, care vineri i-a ordonat să plătească peste 354,9 milioane de dolari, după ce l-a găsit vinovat de comiterea intenţionată a unei fraude financiare pe parcursul unui deceniu.

Adresându-se susţinătorilor pentru prima dată de la pronunţarea hotărârii, candidatul pentru nominalizarea republicană la Casa Albă a declarat în faţa a mii de susţinători la un miting de campanie în Michigan că decizia a fost o "manevră de interferenţă electorală".

El a făcut afirmaţia neîntemeiată că judecătorul face parte dintr-o conspiraţie "de stânga" menită să îl împiedice să devină din nou preşedinte, adăugând că "aceste abuzuri respingătoare de putere nu sunt doar un atac la adresa mea, ci şi a tuturor americanilor".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trump incaltaminte Never Surrender