x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump, un pericol pentru statul de drept!

Donald Trump, un pericol pentru statul de drept!

20 Apr 2018   •   08:33
Donald Trump, un pericol pentru statul de drept!

Donald Trump reprezinta o "amenintare serioasa la adresa statului de drept", a apreciat fostul director al FBI, James Comey, lasand sa se inteleaga faptul ca alesii partidului republican sunt partasi la declaratiile presedintelui.

 

In opinia fostului responsabil al politiei federale, demis la 9 mai anul trecut, statul de drept nu "este inca in pericol", pentru ca este solid si rezistent, dar se impune o atentie sporita din toate punctele de vedere.

De o saptamana, James Comey isi promveaza cartea "A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership", lansata marti si care ocupa prima pozitie la vanzari pe site-ul Amazon.

In lucrarea sa, fostul avocat si procuror federal in varsta de 57 de ani, il descrie pe Trump drept un personaj necinstit si egocentric, comparand metodele sale cu cele ale unui sef mafiot.

Pentru Comey, alesii republicani din Congres sunt complici la tot ceea ce intreprinde si declara presedintele Statelor Unite. "Acesti oameni ar trebui sa-si puna o intrebare. Si nu numai ei: 'Ce le voi povesti nepotilor?' Inteleg ca sunt prioritati politice, dar intr-o zi, nepotii vostri vor studia toate astea la scoala si va vor intreba: 'Ati fost acolo. Ce ati facut?".

 

 

×