x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scandal la Florența: O turistă a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus

Scandal la Florența: O turistă a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2024   •   21:00
Scandal la Florența: O turistă a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus
Sursa foto: Facebook Welcome To Florence

O turistă fotografiată în timp ce mima un act sexual cu statuia lui Bacchus a stârnit scandal la Florența. Unii au cerut arestarea femeii, în timp ce alții au militat pentru înăsprirea regulilor care îi vizează pe turiști. Florența este una dintre cele mai importante destinații turistice din lume.

Fotografiile au fost distribuite pe Welcome To Florence, un popular cont de socializare. Turista care apare în imagini mimează un act sexual și chiar sărută statuia, potrivit BBC.

Incidentul a avut loc noaptea și a stârnit indignarea localnicilor. Unii au vorbit despre grosolănie, barbarie și au solicitat verificări stricte, amenzi uriașe și toleranță zero. De asemenea, unii au cerut arestarea femeii.

„Acesta este rezultatul anilor de încercări de a transforma Florența în Disneyland”, a spus un utilizator.

Statuia lui Bacchus, aflată lângă faimosul Ponte Vecchio, este o replică modernă a lucrării din secolul al XVI-lea a sculptorului Giambologna. Originalul este păstrat în muzeul Bargello din apropiere.

Florența este una dintre cele mai importante destinații turistice din lume. În 2023, aproximativ 1,5 milioane de turiști au vizitat orașul care are o populație de doar 382.000 de oameni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turista act sexual Bacchus statuie florenta