x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ufolog american: Extratereştrii au împiedicat un război nuclear, boicotând eforturile SUA şi ale Rusiei de înarmare atomică

Ufolog american: Extratereştrii au împiedicat un război nuclear, boicotând eforturile SUA şi ale Rusiei de înarmare atomică

18 Noi 2011   •   06:31
Ufolog american: Extratereştrii au împiedicat un război nuclear, boicotând eforturile SUA şi ale Rusiei de înarmare atomică

Robert Hastings se deosebeste de alti entuziasti ai fenomenului OZN-urilor prin focusarea asupra legaturii dintre armele atomice si extraterestri. Americanul, autor al cartii "OZN-uri si arme atomice", sustine ca OZN-urile au boicotat eforturile de inarmare nucleara a Statelor Unite ale Americii si ale Rusiei.

"In timpul Razboiului Rece, un razboi nuclear ar fi putut izbucni oricand. Daca s-ar fi intamplat asta, ecosistemul Terrei ar fi avut de suferit. Situatia aceasta tensionata nu a trecut cu siguranta neobservata pentru observatorii externi", explica Robert Hastings.

Ufologul este convins ca extraterestrii au facut ca o mare parte a arsenalelor atomice ale Statelor Unite si Rusiei sa devina inutile, scrie collegiatetimes.com.

In unele cazuri, focoasele nucleare au inregistrat defectiuni, in timp ce OZN-uri in forma de disc pluteau in jur. "Cand un OZN levita deasupra unei rachete nucleare, aceasta inceta sa functioneze. Mai multi martori mi-au confirmat de-a lungul timpului acest lucru". Incidentele, majoritatea din anii '60, au mai fost relatate si cu alte ocazii, iar pasionatii de OZN-uri le-au popularizat.

Hastings sustine ca a adunat marturii de la peste 120 de militari care spun ca bazele militare, in special cele din Marea Britanie, Rusia si Statele Unite, sunt vizitate de extraterestri. Sase ofiteri pensionati si un ofiter in rezerva au dat declaratii, relatand experientele pe care le-au avut.

Mai mult, Hastings sustine ca astfel de evenimente au avut loc si in Uniunea Sovietica, in aceeasi perioada, pentru a sublinia ca "Rusia si Statele Unite se joaca cu focul".

×