x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un adolescent musulman, invitat la Casa Albă, după ce a fost arestat din cauza unui ceas artizanal

Un adolescent musulman, invitat la Casa Albă, după ce a fost arestat din cauza unui ceas artizanal

17 Sep 2015   •   12:44
Un adolescent musulman, invitat la Casa Albă, după ce a fost arestat din cauza unui ceas artizanal

Preşedintele Barack Obama şi-a manifestat susţinerea faţă de un adolescent de religie musulmană care a fost arestat din cauza unui ceas confecţionat de el şi l-a invitat pe acesta să aducă la Casa Albă ceasul, într-un mesaj pe Twitter, relatează The Independent.

Poliţişti din oraşul Irving, Texas, l-au arestat pe adolescentul în vârstă de 14 ani, după ce profesorii şcolii au confundat ceasul făcut de el cu o bombă.

Mark Zuckerberg şi-a manifestat şi el susţinerea pentru tânărul Ahmed Mohamed. Totodată inginerii de la Google şi cei lde la prestigioasa Universitate Massachussets pentru Tehnologie (MIT) cât şi cei de la NASA îi oferă adolescentului posibilitatea de a vizita cele două instituţii.

"Tineri cu astfel de talente şi ambiţii de a construi ceva grozav ar trebui să aducă aplauze şi nu arestări. Viitorul aparţine celor ca Ahmed", a spus Zuckerberg pe lafina sa de Facebook.





×