x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un alt ATAC TERORIST in Copenhaga! Un suspect a fost ucis de politisti!

Un alt ATAC TERORIST in Copenhaga! Un suspect a fost ucis de politisti!

15 Feb 2015   •   11:06
Un alt ATAC TERORIST in Copenhaga! Un suspect a fost ucis de politisti!

Potrivit media, politia din Copenhaga a impuscat mortal, in cursul diminetii de duminica, un barbat considerat suspect in atacul terorist produs sambata sambata dupa-amiaza la Centrul cultural Krudttønden din cartierul Østerbro, unde se desfaşura o dezbatere despre arta, blasfemie şi libertatea de exprimare, la care participau şi controversatul caricaturist suedez Lars Vilks şi ambasadorul Franţei Francois Zimeray, soldat cu un mort şi trei raniţi.

Un al doilea atac armat a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica, un barbat inarmat deschizand focul asupra unor ofiteri de politie ce se aflau in apropierea unei sinagoge, o persoana din apropiere, un barbat, membru al comunitatii evreiesti, fiind impuscat mortal.

Pe fondul investigatiilor, in cursul diminetii de duminica. In apropiere de statia Nørrebro din Copenhaga, un barbat inarmat a deschis focul asupra unui filtru de politie, fiind ucis in schimbul de focuri.
Surse din politie informeaza ca inregistrarile video sugereaza ca barbatul ucis este persoana care ar fi comis atacurile armate din Copenhaga, fiind singurul implicat in atentate.

×