x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un anti-vaccinist a murit după ce ar fi participat la o petrecere să se infecteze cu coronavirus

Un anti-vaccinist a murit după ce ar fi participat la o petrecere să se infecteze cu coronavirus

24 Noi 2021   •   19:00
Un anti-vaccinist a murit după ce ar fi participat la o petrecere să se infecteze cu coronavirus

Un anti-vaccinist a murit în Austria, după ce ar fi participat la o petrecere în Italia, organizată pentru cei care vor să se infecteze cu coronavirus și să obțină astfel certificatul verde.

Potrivit „The Independent”, bărbatul a fost raportat ca fiind mort, iar alte persoane se află la terapie intensivă după ce ar fi participat la „o petrecere coronavirus", în încercarea de a se infecta.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a murit săptămâna trecută în Austria, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 în timpul unei astfel de petreceri în orașul Bolzano din Tirolul de Sud, nordul Italiei.

„The New Zealand Herald” scrie că oficialii din sănătate cred că bărbatul era un anti-vaccinist care dorea să fie infectat pentru a obține certificatul verde, care atestă vaccinarea sau vindecarea de boală, în așa fel încât italienii să meargă la muncă, în restaurante și să poată folosi transportul public.

Cel puțin alte trei persoane, inclusiv un copil, sunt spitalizate în nordul Italiei după ce au luat virusul la petreceri similare. Două dintre aceste persoane se află la terapie intensivă, potrivit „The New Zealand Herald”.

Până în prezent, în Italia s-au înregistrat peste 133.000 de decese asociate COVID-19.

(sursa: Mediafax)

×