x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un client, evacuat dintr-un restaurant în timpul atacului din Londra, s-a întors ca să plătească nota

Un client, evacuat dintr-un restaurant în timpul atacului din Londra, s-a întors ca să plătească nota

05 Iun 2017   •   21:20
Un client, evacuat dintr-un restaurant în timpul atacului din Londra, s-a întors ca să plătească nota

Unul dintre clienții evacuați dintr-un restaurant, sâmbătă noapte, în timpul atacului din Londra, s-a întors a doua zi dimineață pentru a plăti nota și a lăsa bacșiș angajaților pe care-i consideră eroi.

Richard Angell lua cina la Arabica Bar and Kitchen, în Borough Market, când teroriștii au început să atace pe străzi.

Întorcându-se în zonă a doua zi, bărbatul, director al think tankului Progress, a spus pentru Buzzfeed News: "Acești oameni nu ar trebui să învingă. Acesta este cel mai bun oraș din lume, iar Borough Market este unul dintre locurile mele preferate din oraș. Nu voi lăsa ca aceste acte barbare ale unor oameni lași să minimalizeze toate aceste lucruri."

"Trebuia să plătesc nota. De asemenea, nu am apucat să lăsăm bacșis angajaților. În plus, aceștia au avut grijă de noi când trebuia să aibă grijă de ei", a adăugat el. "Mâncarea era delicioasă și voiam să–mi termin masa", a mai povestit Angell.

Angell a descris și cum angajații și clienții panicați au fost prinși în restaurant  timp de o jumătate de oră, iar împușcăturile se auzeau puternic de afară.

"Stateam chiar la masa cea mai apropiată de ușa restaurantului. Am auzit apoi cum cei de la pază au spus să blocăm ușa și să ne așezăm pe podea. Mi-am ridicat privirea și am văzut afară cum un bărbat arunca scaun și mese la restaurantul de vizavi. Nu-mi era clar ce făcea, dar s-a dovedit a fi un erou", a mai spus Angell.

Șapte persoane au fost ucise și 48 au fost rănite în atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei, în afară de cei trei presupuși autori împușcați mortal de agenții serviciilor de securitate. Unii dintre răniți sunt în stare critică.

×