x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un hoţ român şi-a lăsat degetul în Lesbo

Un hoţ român şi-a lăsat degetul în Lesbo

de Carmen Plesa    |    11 Sep 2008   •   00:00

Nu a lăsat nici o amprentă digitală, dar a fost trădat de un deget. Poliţia a arestat un român după ce l-a identificat graţie falangei unui deget, pe care şi-a pierdut-o în timp ce încerca să fure dintr-o biserică de pe insula Lesbo din Grecia.



Nu a lăsat nici o amprentă digitală, dar a fost trădat de un deget. Poliţia a arestat un român după ce l-a identificat graţie falangei unui deget, pe care şi-a pierdut-o în timp ce încerca să fure dintr-o biserică de pe insula Lesbo din Grecia. Potrivit TGCOM, bărbatul, în vîrstă de 33 de ani, şi-a pierdut falanga superioară după ce cutia milei din care încerca să fure i-a căzut peste mînă.

Poliţiştii veniţi să-l aresteze pe român i-au arătat acestuia partea anatomică recuperată din biserica San Cristoforo, însă bărbatul a susţinut că falanga care îi lipsea de la deget fusese pierdută într-un incident stradal.

Examinarea medicală a arătat însă că falanga îi aparţine. Mai mult, poliţiştii au găsit în maşina bărbatului unelte cu ajutorul cărora hoţii sparg locuinţele.

×
Subiecte în articol: diaspora