x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un manager francez a obținut desbăgubiri de la o celebră firmă de parfumuri. Acesta a acuzat-o plictiseală extremă

Un manager francez a obținut desbăgubiri de la o celebră firmă de parfumuri. Acesta a acuzat-o plictiseală extremă

09 Iun 2020   •   15:25
Un manager francez a obținut desbăgubiri de la o celebră firmă de parfumuri. Acesta a acuzat-o plictiseală extremă
Sursa foto: observator.tv

Unui manager i-au fost acordate despăgubiri de 36.000 de lire sterline, după ce a făcut o plângere în instanță pe motiv că suferă de plictiseală extremă din cauza job-ului, scrie dailymail.co.uk.

Frédéric Desnard are 48 de ani și a lucrat la Interparfums, în Paris. Angajat inițial ca manager, el a fost apoi retrogradat în posturi de rutină.  Acesta a spus că cei patru ani ca angajat la firma de parfurmuri l-au lăsat deprimat și rușinat de munca depusă. 

Instanța a comparat sindromul de plictiseală (bore out) cu opusul acestuia, de oboseală extremă (burn out) și i-a acordat despăgubiri de 36.000 de lire sterline. 

Parizianul a lucrat ca manager la Interparfums până în 2015 și a dat în judecată firma pentru 550.000 de lire sterline, deoarece munca lui a fost atât de plictisitoare încât l-a condus la depresie și l-a obligat să renunțe. El a povestit că, la un moment  dat, a pierdut un client important. Din acest motiv i s-au atribuit,  timp de patru ani, sarcini de serviciu umilitoare. 

 

 


 
×
Subiecte în articol: interparfums plictiseala