x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un nepot al patronului Fiat şi-a înscenat răpirea. De ce a recurs la acest gest

Un nepot al patronului Fiat şi-a înscenat răpirea. De ce a recurs la acest gest

30 Noi 2016   •   18:39
Un nepot al patronului Fiat şi-a înscenat răpirea. De ce a recurs la acest gest

Lapo Elkann, nepotul patronului companiei auto Fiat, Gianni Agnelli, a fost arestat şi ulterior pus în libertate la New York pentru a fi simulat o răpire şi a cere bani familei sale, relatează EFE. 

Potrivit mass-media italiene, care se fac ecou informaţiilor apărute în ziarele americane, nepotul lui Gianni Agnelli, cunoscut mai ales din lumea modei, a cerut o răscumpărare de 10.000 de euro familiei sale, după ce a cheltuit aceşti bani distrându-se două zile în compania unei prostituate şi consumând cantităţi mari de alcool şi droguri. 

Potrivit informaţiilor, fiul Margaritei Agnelli şi al ziaristului Alan Elkann va trebui să compară în faţa unui tribunal din New York fiind acuzat de falsă denunţare. Elkann a ajuns la New York pentru a sărbători Ziua Recunoştinţei dar a sfârşit prin a rămâne închis într-o cameră de hotel consumând droguri şi alcool. 

După ce i s-au terminat banii, el i-a cerut cu împrumut prostituatei cu care a petrecut iar pentru a-i restitui le-a povestit rudelor că femeia îl ţine sechestrat în cameră şi nu îl eliberează decât dacă îi plăteşte 10.000 de dolari. Un reprezentant al familiei a organizat alături de poliţie predarea banilor, dar după ce s-a aflat că totul fusese o punere în scenă, cuplul a fost arestat, potrivit mass-media citate de presa italiană. 

Lapo a mai fost protagonistul unui scandal în 2005 când a fost internat într-un spital din Torino în urma unei supradoze de cocaină după ce petrecuse noaptea în compania unui transsexual. 

Nepotul lui Agnelli, care nu este deloc implicat în conducerea companiei auto prezidată de fratele său John Elkann, a asigurat că a pus capăt consumului de droguri şi că şi-a înfiinţat propria casă de modă. AGERPRES/

×