x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un ROMÂN se numără printre cei 400 de răniți în ATACUL ARMAT de la LAS VEGAS

Un ROMÂN se numără printre cei 400 de răniți în ATACUL ARMAT de la LAS VEGAS

02 Oct 2017   •   17:27
Un ROMÂN se numără printre cei 400 de răniți în ATACUL ARMAT de la LAS VEGAS

Printre cei 400 de răniți în atacul de la Las Vegas se numără și un român stabilit în SUA cu familia. Bărbatul se afla la concert în momentul în care au început împușcăturile, scrie stiridecluj.ro.

Vestea tristă a fost dată de mama tânărului într-o postare pe Faceook unde a și publicat o fotografie a acestula care se afla internat în spital.

Stephen Paddock, bărbatul despre care se crede că a ucis cel puţin 50 de persoane şi a rănit alte peste 400 luni la Las Vegas (SUA), era mort când poliţiştii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere spre locul în care se desfăşura un festival de muzică, a indicat poliţia locală, relatează DPA şi AFP. 

Într-un comunicat, poliţia din Las Vegas a precizat că echipa SWAT a departamentului a ''răspuns la apel, a spart uşa camerei de hotel şi l-a găsit pe suspect mort''. 

Kevin McMahill, adjunctul şerifului din Las Vegas, a declarat la CNN că s-ar putea ca suspectul să se fi sinucis înainte de sosirea poliţiei. El avea în camera sa de hotel ''cel puţin opt arme de foc''. 

Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Mesquite (statul Nevada), a deschis focul, din camera sa de hotel aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulţimi de peste 22.000 de persoane prezente la festival. 

Potrivit media australiene, citate de DPA, femeia reţinută în legătură cu atacul din Las Vegas are paşaport australian şi este prietena lui Paddock. Ea ar fi venit în SUA în urmă cu circa douăzeci de ani. 

×