x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un şomer a luat doi ostatici la Paris

Un şomer a luat doi ostatici la Paris

17 Oct 2011   •   21:00
Un şomer a luat doi ostatici la Paris

Un individ cu un cutit a luat ostatice doua persoane intr-o agentie guvernamentala care se ocupa cu inregistrarea somerilor. S-a intamplat la Paris, in arondismentul al XI-lea. Ostaticii – directoarea agentiei si adjunctul acesteia – au fost eliberati dupa trei ore, scrie Le Figaro.

Potri­vit Politiei, barbatul ar fi ajuns la agentie in jurul orei locale 11:30 (12:30 ora Romaniei) si le-a spus ostaticilor ca este somer, ca nu a mai avut probleme cu Politia si ca vrea sa confere rezonanta situatiei persoanelor ramase fara loc de munca.

El si-a transmis, in scris, revendicarile site-ului Rue89. "Alo, am luat ostatici la agentia Pole Emploi din Beaumarchais", a scris Christian Denisot, vizibil deranjat de situatia confratilor sai someri. In acelasi email, barbatul, in varsta de 45 de ani si de profesie informatician, a spus ca era inarmat cu un pistol si ca denunta "precaritatea si dispretul" cu care ar fi fost tratat de angajatii agentiei Pole Emploi. Autorul luarii de ostatici a cerut totodata destructurarea "grupurilor de sionisti violenti" din Franta.

×
Subiecte în articol: paris luare de ostatici