x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un tren a deraiat în Olanda după ciocnirea cu o cisternă care transporta lapte

Un tren a deraiat în Olanda după ciocnirea cu o cisternă care transporta lapte

18 Noi 2016   •   15:00
Un tren a deraiat în Olanda după ciocnirea cu o cisternă care transporta lapte
Sursa foto: http://nos.nl/artikel/2143767-trein-ontspoord-bij-winsum-meerdere-gewonden.html

Un tren a deraiat după ciocnirea cu o cisternă care transporta lapte, în partea de nord a Olandei. Accidentul s-a produs între localităţile Groningen şi Roodeschool, în apropierea satului Winsum, aproape de frontiera cu Germania şi sunt mai multe persoane rănite. 

Camionul tocmai plecase de la o fermă din localitatea Winsum şi probabil a traversat calea ferată printr-un loc care nu era supravegheat, a scris poliţia locală pe Twitter. Conform imaginilor difuzare de postul NOS, accidentul s-a petrecut într-un loc unde paralel cu calea ferată curge un canal, iar trenul s-a înclinat pe panta canalului după ce a deraiat, fără să se răstoarne complet, relatează Agerpres.

Şoferul camionului nu a fost rănit, dar sunt mai mulţi răniţi în rândul pasagerilor trenului, o sigură persoană fiind deocamdată transportată la spital. Numărul răniţilor nu este cunoscut cu exactitate.

Serviciile de urgență sunt la faţa locului, fiind trimise mai multe ambulanţe şi echipamente de descarcerare. Oamenii care sunt răniţi uşor sunt transferaţi la stațiile de pompieri din apropiere pentru tratament.

Circulaţia trenurilor pe ruta dintre Groningen si Roodeschool va fi oprită astăzi, relatează nos.nl

În urmă cu doi ani, au existat două accidente pe trecerea de cale ferată de la WinsumÎn aprilie 2014 un automobilist în vârstă de 67 de ani a fost ucis, maşina în care se afla fiind lovită de un tren, iar peste şase luni s-a întâmplat a avut loc un accident similar, însă şoferul maşinii a supraviețuit accidentului.

 

Citeşte şi:

Constanţa: Traficanţi de droguri prinşi în flagrant la Gara Centrală

Fostul jurnalist Razvan Voican a MURIT. Avea doar 39 de ani

Pacienţii cronici solicită retragerea obligativităţii dosarului electronic de sănătate

×
Subiecte în articol: accident tren olanda accident tren