x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Unde îşi ţinea o femeie din Texas, pistolul

Unde îşi ţinea o femeie din Texas, pistolul

10 Sep 2015   •   13:14
Unde îşi ţinea o femeie din Texas, pistolul

Un echipaj de poliţie din statul american Texas a reţinut, în urma unui control de rutină, o femeie care avea în portofel pastile de amfetamină, femeia declarând ulterior poliţiştilor că are ascunsă o armă în propriul vagin, relatează agenţia France Presse.

Pistolul, având 12 centimetri şi o greutate de aproximativ 170 de grame - dimensiuni aproape similare unui iPhone 6 Plus, era "încărcat cu muniţie", a precizat poliţia din Waco (Texas, sud), într-un comunicat postat pe contul său de pe reţeaua Facebook.

În timp ce era condusă la postul de poliţie pentru întrebări privind deţinerea de substanţe interzise, Ashley Cecilia Castaneda, 31 de ani, a mărturisit poliţiştilor că are o armă Smith & Wesson de calibrul 22 în partea de jos a corpului.

Poliţiştii au întrebat-o unde se află ascunsă arma, iar femeia le-a răspuns direct: "Între picioarele mele", potrivit declaraţiilor agentului de poliţie Patrick Swanton pentru postul local de televiziune KWTX.

"Ar fi putut să fie extrem de periculos", a subliniat poliţistul, adăugând că acest tip de incidente nu sunt atât de rare pe cât se crede. "Oamenii nu cred că astfel de lucruri se pot întâmpla în viaţa reală, dar se întâmplă mult mai des decât ei cred", a mărturisit agentul Swanton.

×