x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe “Uraganul” Meghan tulbură Casa Regală britanică

“Uraganul” Meghan tulbură Casa Regală britanică

18 Noi 2018   •   23:12
“Uraganul” Meghan tulbură Casa Regală britanică

Acum șase luni, când și-a făcut intrarea în Familia Regală Britanică, în urma căsătoriei cu Prințul Harry, toată lumea se aștepta ca Meghan Markle să fie o gură de aer proaspăt sau o adiere de primăvară. Însă, fosta actriță americană se dovedește a fi o rebelă care nu respectă și ignoră regulile de sute de ani ale monarhiei britanice.

Fiind primul membru afro-american al familiei regale dar și o divorțată nu au oprit-o pe Meghan să își continue “activitatea seismică”, scriu jurnaliștii de la The Mail on Sunday.

Noua Ducesă de Sussex nu a pierdut nici o clipă pentru a-și pune amprenta pe viața considerată monotonă de la Londra. Ea a decis să facă lucrurile cum vrea ea și nu țină cont de etichetă și de multe ori a ignorat chiar sfaturile Reginei Elisabeta a 2-a.

Își închide singură ușa

Chiar dacă acum este ducesă și este căsătorită cu nepotul Reginei, Meghan nu a renunțat la obiceiurile de pe vremea când locuia în Statele Unite și era actriță. Astfel, ea s-a remarcat prin faptul că își închide singură ușa de la mașină, și nu îi lasă pe servitori să facă acest lucru. De asemenea, ea continuă să se îmbrace ca o vedetă de la Hollywood și ignoră cu încăpățânare eticheta de la Palatul Buckingham. De exemplu, ea continuă să poarte rochii negre – o culoare pe care o preferă – deși Casa Regală i-a recomandat să evite acest amănunt vestimentar, pentru că rochiile negre se poartă doar la înmormântări și ceremonii solemne.

Mai mult, ea nu a ținut cont nici de lungimea rochiilor și continuă să poarte rochii și fuste mai scurte decât o recomandă protocolul. Atitudinea rebelă a făcut-o chiar și pe regină să ridice din sprâncene, fiind cunoscut conservatorismul suveranei britanice.

Fuge de pălării

O altă atitidine care pare de neconceput în Casa de Windsor este refuzul de a purta pălării. Meghan a apărut de câteva ori în public fără pălărie la evenimente care impuneau purtarea unui astfel de accesoriu.

Pe lână aceste amănunte vestimentare, Meghan i-a zăpăcit și pe angajații Casei Regale. Ea se trezește la 5 dimineața și își bombardează consilierii cu mesaje din oră în oră, de la idei care îi vin, la solicitări. Una dintre consilierele ducesei de Sussex nu a mai suportat atitudinea rebelă a lui Meghan și și-a dat demisia, fapt care a atras atenția presei britanice.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle prinţul harry