x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un urs panda a fost descoperit într-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

Un urs panda a fost descoperit într-un bagaj pe aeroportul din Bangkok

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2024   •   20:15
Un urs panda a fost descoperit într-un bagaj pe aeroportul din Bangkok
Sursa foto: Hepta

Un urs panda a fost descoperit în bagajul unui indian pe aeroportul din Bangkok, Thailanda. Alte animale exotice au fost descoperite în bagaje. Traficanții au fost reținuți, iar animalele au fost salvate.

Șase cetățeni indieni au fost reținuți pe aeroportul internațional din Bangkok pentru că au încercat să scoată ilegal din Thailanda un panda roșu și zeci de alte animale, au spus oficialii vamali thailandezi, potrivit BBC.

Șerpi, papagali și șopârle rare se numără printre cele 87 de animale capturate pe aeroportul Suvarnabhumi, au declarat oficialii.

Animalele, inclusiv ursul panda roșu, se aflau în bagajele de cală ale suspecților care intenționau să zboare spre Mumbai. Ursul era așezat într-un coș, un papagal fusese băgat într-o cutie de plastic, iar șerpii erau legați și ținuți în pungi de pânză.

Thailanda este un important centru de tranzit pentru traficanții de animale sălbatice. De obicei, animalele sunt vândute în China și Vietnam, dar India a devenit o piață atractivă pentru traficanți.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: urs bangkok aeroport