x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vicepremierul, schimb cu Putin

Vicepremierul, schimb cu Putin

de Sînziana Stancu    |    11 Dec 2007   •   00:00
Vicepremierul, schimb cu Putin
Sursa foto: ITAR-TASS/

Ţarul" Putin se găndeşte la o "rotaţie de cadre", ca să-şi asigure supremaţia in stat pentru atunci cănd nu va mai fi preşedinte.



"Ţarul" Putin se găndeşte la o "rotaţie de cadre", ca să-şi asigure supremaţia in stat pentru atunci cănd nu va mai fi preşedinte.

După luni de speculaţii privind "omul lui Vladimir Putin", care ii va succeda la preşedinţie după alegerile din luna martie, ieri, preşedintele a rupt tăcerea şi l-a anunţat candidat la prezidenţiale, din partea partidului său, Rusia Unită, pe actualul prim-vicepremier Dimitri Medvedev. "Ţarul" de la Kremlin a oscilat intre Medvedev (42 de ani), avocat de formaţie, prietenul oamenilor de afaceri şi preşedintele Consiliului Director al Gazprom, şi un alt prim-vicepremier, Serghei Ivanov, cu reputaţie de om hotărăt şi serios, fost ministru al Apărării.


LOIAL. Putin şi-a motivat opţiunea prin faptul că Medvedev este cel care "va fi in stare să conducă Rusia pe acelaşi drum, ce i-a adus rezultate bune in ultimii opt ani", adică exact cum a condus-o el pănă acum. In plus, Medvedev este recunoscut ca un "oficial loial lui Putin".Â

×
Subiecte în articol: externe