x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Atac armat în SUA. 10 persoane, printre care un polițist, au fost ucise

VIDEO. Atac armat în SUA. 10 persoane, printre care un polițist, au fost ucise

23 Mar 2021   •   10:05
VIDEO. Atac armat în SUA. 10 persoane, printre care un polițist, au fost ucise

Zece persoane, printre care un polițist, au fost ucise într-un atac armat, luni, la un supermarket din orașul Boulder, Colorado, relatează Reuters. Acesta este al doilea incident grav de acest fel din ultima săptămână din SUA.

Atacul s-a produs în jurul orei locale 15:00, la supermarketul Knig Soopers, la circa 45 de km de Denver.

Şefa poliţiei din Boulder, Maris Herold, a relatat că poliţia a început să primească alerte despre focuri de armă şi o persoană având asupra sa o „armă de patrulare” în jurul orei 14:30 (20:30 GMT). Aceasta a anunțat că polițistul Eric Talley, în vârstă de 51 de ani, unul dintre primii care a intervenit, a fost împușcat mortal.

Procurorul districtual Michael Dougherty a anunţat că prezumtivul atacator a fost rănit şi se află în custodia poliţiei.

„Inima mea se îndreaptă spre familia lui Eric Talley, cei dragi lui şi colegii lui. Viaţa i-a fost curmată mult prea devreme”, a transmis procurorul, care şi-a mai exprimat „profunda tristeţe pentru toate victimele ucise la King Soopers”.

Incidentul s-a produs la mai puţin de o săptămână de la atacurile de marţea trecută de la Atlanta, în care au fost ucise opt persoane, printre care şase femei asiatice, în trei saloane de masaj. Un bărbat de 21 de ani a fost inculpat pentru aceste atacuri.

 

×
Subiecte în articol: colorado atac armat