x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Conacul unde turiştii sar noaptea pe geam de frică. Ce se întâmplă acolo îi ÎNGROZEŞTE pe oameni

VIDEO. Conacul unde turiştii sar noaptea pe geam de frică. Ce se întâmplă acolo îi ÎNGROZEŞTE pe oameni

29 Oct 2013   •   09:30
VIDEO. Conacul unde turiştii sar noaptea pe geam de frică. Ce se întâmplă acolo îi ÎNGROZEŞTE pe oameni
Un conac din Gloucestershire, Marea Britanie, care este o destinaţie turistică foarte apreciată, creeaza panică în rândul vizitatorilor.

Conacul Ancient Ram a fost construit în secolul al XII-lea şi aici au loc întâmplări ciudate, care îi îngrozesc pe turişti. Unii susţin că au fost atacaţi noaptea de un demon care îi împinge în pat, iar alţii au sărit pe geam de frică.

Construit pe locul unui cimitir păgân, unde s-ar fi sacrificat copii şi ar fi fost ţinute ritaluri satanice, acest conac este bântuit de multe spirite, în special de al unei fetiţe pe nume Rosie, care a fost ucisă aici, spune legendă. Turiştii care se cazează aici susţin că aud ţipete de copii, sunt atinşi de fiinţe invizibile şi se curentează atunci când ating bârnele de lemn din locuinţă.

Caroline Humphries, care este proprietara locuinţei, spune că tatăl ei, care a locuit timp de 50 de ani în conac, nu mergea nicăieri fără să aibă Biblia în mână.

Potrivit Daily Mail, aici, o noapte de cazare costă între 25 şi 30 de lire sterline, însă mulţi turişti nu rezistă să stea o noapte întreagă. Unii au fugit, spunând că au văzut cum mobila zbura singură prin cameră sau că un demon îi împingea în pat. Mulţi turişti s-au speriat atât de rău încât au sărit pe geam, ca să scape mai repede.




×
Subiecte în articol: fantome bantuita conac