x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Imagini şocante la Moscova - o femeie urlă "sunt terorist" în timp ce flutură capul tăiat al unui copil

VIDEO - Imagini şocante la Moscova - o femeie urlă "sunt terorist" în timp ce flutură capul tăiat al unui copil

29 Feb 2016   •   14:24
VIDEO - Imagini şocante la Moscova - o femeie urlă "sunt terorist" în timp ce flutură capul tăiat al unui copil

O femeie îmbracată în negru care ţinea în mâini capul tăiat al unui copil a fost arestată în apropierea unei staţii de metrou Oktiabrskoie Pole din Moscova. Femeia urla "sunt terorist" şi ameninţa că se va exploda.

După ce a ucis şi decapitat copilul, femeia s-a îndreptat spre o staţie de metrou unde a fost oprită de un poliţist. În acel moment ea a scos capul copilului dintr-o geantă şi a început să urle că ea a omorât copilul, că: "sfârşitul lumii se apropie, eu sunt moartea voastră".

În înregistrarea video se mai aude cum aceasta ţipa că urăşte democraţia şi că se va exploda.

Comitetul de Investigaţii a dat publicităţii un comunicat în care precizează că a fost găsit trupul decapitat al unui copil de 4 ani, într-o locuinţă care fusese incendiată, într-un bloc de locuinţe din capitala Rusiei.

Investigaţiile preliminare o indică pe bona copiilor ca fiind principalul suspect, femeia având cetăţenia unui stat din Asia Centrală.

Suspecta a aşteptat până ce părinţii copilului au plecat de acasă împreună cu copilul mai mare după care a omorât fetiţa, a decapitat-o şi a dat foc apartamentului, se mai spune în comunicatul oficialilor de la Moscova.

Mama copilului a fost transportată de urgenţă la spital după ce a văzut imaginile cutremurătoare la un post de televiziune.

ATENŢIE - IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL



×