x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Noaptea în care a crezut că iubitul a omorât-o a fost începutul celei mai frumoase poveşti de iubire

VIDEO. Noaptea în care a crezut că iubitul a omorât-o a fost începutul celei mai frumoase poveşti de iubire

06 Mar 2013   •   10:00
VIDEO. Noaptea în care a crezut că iubitul a omorât-o a fost începutul celei mai frumoase poveşti de iubire
Mellissa Dohme din statul Florida, Statele Unite, nu s-a gândit nici o clipă că ziua în care a fost la un pas de moarte avea să fie şi începutul unei noi poveşti de dragoste.

Iubitul femeii a înjunghiat-o de 32 de ori chiar în faţa casei şi a lăsat-o să zacă pe stradă, într-o baltă de sânge. Femeia a fost văzută de un cuplu care trecea prin zona şi aceştia au sunat imediat la urgenţe.

Cel care a răspuns apelului de urgenţă a fost Cameron, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta povesteşte că a fost cel mai violent caz de agresiune pe care l-a văzut în toată cariera lui de paramedic.

Deşi nu şi-a dat seama dacă era blondă sau brunetă din cauza sângelui, Cameron spune că a simtit ceva special pentru Mellissa, şi era convins că avea să o revadă.

Tânăra a stat în spital trei săptămâni, a fost de trei ori resuscitată, iar partea stângă a feţei a rămas paralizată din cauza loviturilor primite.

Deşi medicii nu ştiau dacă fata va mai putea să zambească vreodată, ea s-a recuperat foarte bine. După o vacanţă în Europa cu prietenele, Mellissa s-a întors acasă decisă să devină asistentă medicală.

Tânara a decis să îl găsească pe paramedicul care a dus-o la spital pentru a-i mulţumi pentru că i-a salvat viaţa. De cum s-au văzut cei doi s-au simţit atraşi unul de altul.

Cameron a invitat-o în oraş şi de atunci sunt de nedespărţit.

“Când îmi aduc aminte de acea noapte nimic rău nu îmi vine în minte, doar Cameron. Este bărbatul pe care îl aşteptam. Acum trăiesc povestea mea de iubire”, povesteşte Mellissa pentru Daily Mail.



×
Subiecte în articol: noapte iubit omor poveste iubire