x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - O lună gonflabilă uriasă a stârnit panică pe străzile unui oraș din China

VIDEO - O lună gonflabilă uriasă a stârnit panică pe străzile unui oraș din China

16 Sep 2016   •   15:27
VIDEO - O lună gonflabilă uriasă a stârnit panică pe străzile unui oraș din China

Un modelul gonflabil uriaș al lunii a luat-o la sănătoasa pe străzile orașului Fuzhou, din China, înaintea sosirii taifunului Meranti.
Balonul a fost desfăcut din legături de vântul deosebit de puternic, după care a început să se rostogolească de-alungul străzilor, provocând panică.


Balonul fusese expus în fața unui mol cu ocayia Festivalului Lunii și devenise punct de atracție serile, atunci când era luminat din interior iar oamenii veneau să își facă poze.


După ce a străbătut Taiwanul, taifunul Meranti a lovit joi partea de sud-est a Chinei cu rafale de vânt care au atins 170 de km/h şi ploi torenţiale, provocând pene de curent şi spărgând numeroase geamuri în oraşul Xiamen, transmite AFP, care citează presa chineză. 


Această furtună clasificată drept "supertaifun" a atins China continentală în noaptea de miercuri spre joi, într-un district al portului Xiamen şi apoi s-a deplasat spre nord, conform Xinhua. Posturile de televiziune chineze au prezentat imagini cu străzi inundate, arbori rupţi, geamuri sparte şi semne de circulaţie smulse de rafalele violente de vânt. 


 

×