x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Proaspăt ieșit din spital, rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump

VIDEO - Proaspăt ieșit din spital, rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump

14 Dec 2016   •   23:10
VIDEO - Proaspăt ieșit din spital, rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump, marţi, la New York, apărând pentru scurt timp alături de preşedintele ales al Statelor Unite în holul Trump Tower, informează Reuters şi EFE. 

"Prieteni, doar prieteni", a spus Trump, numindu-l pe muzician "un om bun" pe care îl cunoaşte de mult timp. West a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor, spunând doar: "Vreau doar să fac o fotografie, chiar acum''. 

Rapperul a venit la Trump Tower însoţit de câteva persoane, însă soţia sa, femeia de afaceri Kim Kardashian, nu a fost prezentă. 

West a fost spitalizat pentru epuizare luna trecută, după o serie de polemici publice şi anularea restului concertelor din turneul său în Statele Unite 'Saint Pablo Tour', precum şi după câteva luni solicitante pentru artist şi pentru soţia sa, după ce aceasta a fost jefuită sub ameninţarea armei în Paris, forţând familia să-şi reevalueze securitatea şi profilul public. 

Rapperul în vârstă de 39 de ani a reţinut atenţia presei în luna noiembrie, când a fost huiduit în timpul concertului său de la San Jose, California, pentru că şi-a declarat susţinerea pentru Donald Trump.AGERPRES

 

×