x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO ŞI GALERIE FOTO UIMITOARE. Povestea celei mai înalte adolescente din lume

VIDEO ŞI GALERIE FOTO UIMITOARE. Povestea celei mai înalte adolescente din lume

25 Dec 2012   •   21:32
VIDEO ŞI GALERIE FOTO UIMITOARE. Povestea celei mai înalte adolescente din lume
Cea mai înaltă adolescentă din lume este Elisany da Cruz Silva, o fată care la 17 ani măsoare nu mai puţin de 2,03 metri. Este cu aproape jumătate de metru mai înaltă decât prietenul ei şi trebuie să se aplece pentru a-l săruta, scrie Daily Mail.

Elisany da Cruz Silva locuieşte în Salinopolis, Brazilia şi suferă de o formă de gigantism. Are 2,03 metri şi vrea să fie model.

Diferenţa de înălţime dintre fată şi prietenul ei este vizibilă, atât de vizibilă încât lumea se uită după ei pe stradă. Elisany a declarat, pentru televiziunea vietnameză BTV, că ce a atras-o la iubitul ei a fost personalitatea, felul în care se poartă cu oamenii în general şi cu ea în special.

"Singura problemă vizibilă este atunci când mergem împreună şi ne ţinem de mâini - pară că ar fi fratele meu mai mic sau fiul meu", spune tânăra, care adaugă însă că nu ea la ales, "ci Dumnezeu".

Şi prietenul tinerei are ceva explicaţii de dat - amicilor săi. Francinaldo spune că prietenii îl întreabă cu reuşeşte să îşi îmbrăţişeze iubita aflată la o asemenea înălţime deasupra lui.

El se declară însă îndrăgostit şi subliniază că iubita sa este nun umai înaltă, ci şi frumoasă.

Elisany a fost nevoită să părăsească şcoala la care învăţa deoarece colegii o tachinau pe tema înălţimii. Avea probleme cu ajunsul la şcoală oricum: era prea înaltă pentru a călători cu autobuzul şcolii.

Probleme are şi în casă, când, dacă nu e atentă, se loveşte de pragul uşii.

×
Subiecte în articol: poveste fata inalta adolescenta