x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Un Lamborghini, trei Mercedesuri şi opt bolizi Ferrari s-au făcut praf într-un accident în lanţ din Japonia

(VIDEO) Un Lamborghini, trei Mercedesuri şi opt bolizi Ferrari s-au făcut praf într-un accident în lanţ din Japonia

05 Dec 2011   •   09:15
(VIDEO) Un Lamborghini, trei Mercedesuri şi opt bolizi Ferrari s-au făcut praf într-un accident în lanţ din Japonia

Paisprezece automobile, majoritatea de lux, au fost implicate, ieri, intr-o ciocnire in lant pe o autostrada din prefectura japoneza Yamaguchi. Nu s-a intregistrat nicio victima, insa pagubele se ridica la aproape trei milioane de euro.

Soferii a opt automobile Ferrari, trei automobile Mercedes si al unui Lamborghini iesisera la o plimbare de placere cu destinatia Hiroshima.

Potrivit politiei, automobilele rulau cu viteze cuprinse intre 140 si 160 de kilometri la ora in momentul in care un Ferrari, aflat in fata, a intrat in parapetele autostrazii, in momentul in care soferul a vrut sa schimbe banda.

Toate automobilele de lux, impreuna cu alte doua masini obisnuite venite din spate s-au ciocnit.

Soferii au scapat cu rani minore, insa autostrada a fost inchisa timp de sase ore, pana cand bolizii au fost tractati. Cateva dintre automobile au suferit pagube iremediabile.

"N-am vazut in viata mea asa ceva", a declarat locotenentul Eiichiro Kamitani, aflat la fata locului. "Rar vezi atatea Ferrariuri la un loc".

×