x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Un pilot a făcut o criză de isterie la bordul avionului

(VIDEO) Un pilot a făcut o criză de isterie la bordul avionului

de Irina Cristea    |    27 Mar 2012   •   21:00
(VIDEO) Un pilot a făcut o criză de isterie la bordul avionului

A fost panica la bordul unui avion care urma sa aterizeze la Las Vegas. Pasagerii au privit uimiti cum unul dintre piloti incuie in nas usa de la cockpit partenerului sau, care incearca sa isi faca drum inauntru cu pumnii si picioarele.

Totul a inceput cand unul dintre piloti s-a dus la toaleta. “A stat acolo ceva timp, iar multi am observat ca se purta cam ciudat cand a iesit', a povestit un pasager, pentru postul de televiziune ABC.

Cand a dat sa intre inapoi in cabina, pilotul a constat ca usa era incuiata. Atunci a inceput o adevarata isterie. Barbatul a lovit usa cu picioarele si mainile, strigand 'O bomba!' si 'Ne vom prabusi!'.

N-a durat mult pana cand vorbele sale au provocat panica in avion. Oamenii care vedeau ce se petrece nu stiau ce sa creada, in timp ce pasagerii aflati departe de incident nu intelegeau decat ca se intampla ceva grav si ca sunt in pericol. Asta in timp ce copilotul manevra singur avionul ce transporta 135 de pasageri si sase membri ai echipajului.

Vazand ca pilotul nu se potoleste, cativa calatori au decis sa gestioneze singuri problema. Printre ei, un politist si un pilot care se aflau la bord ca simpli pasageri. L-au imobilizat si l-au tinut pe unul dintre scaunele din fata pana la aterizare. Aterizare care nu a mai avut loc la Las Vegas, ci la Amarillo, statul Texas.

'S-a cerut si aprobat aterizarea de urgenta din motive ce tin de starea sanatatii capitanului', se arata in comunicatul companiei areriene Jet Blue. La aterizare, pilotul isteric a fost preluat de politie si se afla acum in custodia FBI. Nu exista, deocamadata, detalii despre motivele pentru care a facut circ la bordul avionului.

Potrivit directorului Jet Blue, pilotul, pe nume Clayton Osbon era "un profesionist surmenat".

×
Subiecte în articol: avion pilot fbi incident criza de isterie