x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vladimir Putin a împlinit 60 de ani. Preşedintele rus a petrecut împreună cu familia şi prietenii

Vladimir Putin a împlinit 60 de ani. Preşedintele rus a petrecut împreună cu familia şi prietenii

07 Oct 2012   •   19:35
Vladimir Putin a împlinit 60 de ani. Preşedintele rus a petrecut împreună cu familia şi prietenii

Preşedintele rus Vladimir Putin a sărbătorit în intimitate împlinirea a 60 de ani, duminică, dar manifestările publice de simpatie din partea simpatizanţilor săi şi a televiziunii publice s-au multiplicat, la fel ca ironiile opozanţilor, relatează AFP. Liderul rus a mers la Sankt-Petersburg, oraşul său natal din nord-vestul Rusiei, pentru a petrece această zi împreună cu "prietenii şi familia", a declarat purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov.
  
Susţinătorii săi din întreaga ţară au ţinut să îi adreseze public cele mai bune urări, în timp ce evenimentul figura în prim-planul a numeroase buletine de ştiri ale televiziunilor oficiale. "Numele dumneavoastră este simbolul unui om politic de o mare înţelepciune şi al unui lider puternic în Rusia şi în lume", i-a scris preşedintelui guvernatorul din Sankt-Petersburg, Gheorghi Poltavcenko, într-o scrisoare publicată de un cotidian guvernamental.
  
Tot în onoarea preşedintelui sexagenar a fost organizată şi o expoziţie intitulată "Un bărbat dintre cei mai binevoitori", care s-a deschis duminică într-o galerie de artă din Moscova.

×