x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Wizz Air lansează noi rute spre Portugalia și Grecia

Wizz Air lansează noi rute spre Portugalia și Grecia

05 Mai 2020   •   15:17
Wizz Air lansează noi rute spre Portugalia și Grecia
Sursa foto: observator.tv

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează noi rute de pe aeroportul londonez Luton către destinaţii de vacanţă din Portugalia (din 16 iunie) şi Grecia (din iulie), transmite Reuters.
În Europa au fost oprite cursele aeriene, fiind operaţionale doar cele pentru repatrieri, transportul cetăţenilor la muncă sau cargo.

Wizz Air va introduce noi reglementări, cum ar fi obligativitatea măştilor pentru pasageri şi angajaţi.

Încă nu este clar dacă vor fi redeschise în acest an tradiţionalele destinaţii ale vacanţei de vară.

Din 16 iunie, Wizz va opera zboruri către Faro, Portugalia, şi de la începutul lunii iulie către Zakynthos, Heraklion, Corfu şi Rodos, în Grecia.

La 1 mai, Wizz a devenit unul din primii operatori aerieni din Europa care a reluat rutele de pe aeroportul londonez Luton şi de pe cel din Viena pentru transportul cetăţenilor la muncă, inclusiv din Bulgaria şi Romania.

Numărul de pasageri s-a redus cu 97,6%, în condiţiile în care pandemia de coronavirus a paralizat transportul aerian în cea mai mare parte a Europei.

Operatorul aerian a anunţat că planurile sale privind lansarea unei noi companii cu zboruri între Abu Dhabi şi Europa de Est avansează în concordanţă cu calendarul iniţial, astfel că zborurile vor începe în acest an.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est și operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, una dintre cele mai tinere flote din lume. Oferă circa 710 rute din 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.

×
Subiecte în articol: wizz air