x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zvonuri "pe invers" despre Hillary

Zvonuri "pe invers" despre Hillary

de Sînziana Stancu    |    27 Noi 2007   •   00:00
Zvonuri "pe invers" despre Hillary
Sursa foto: PAUL RICHARDS/

Ce n-a făcut presa americană a făcut cea britanică. A aruncat cu noroi, luăndu-se după nişte simple zvonuri, in candidaţii la fotoliul de la Casa Albă.


Ce n-a făcut presa americană a făcut cea britanică. A aruncat cu noroi, luăndu-se după nişte simple zvonuri, in candidaţii la fotoliul de la Casa Albă.

Scrisori şi e-mail-uri anonime insinuează că fosta Primă Doamnă a Americii, Hillary Clinton, prezidenţiabila de la anul, ar fi avut o relaţie sexuală cu superba ei colaboratoare, Huma Abedin. Incredibila dezvăluire e făcută de publicaţia britanică Times.

Chiar şi cititorii autohtoni au fost şocaţi, dar mai ales cei americani şi, in special, membrii echipei de campanie a senatoarei de New York. "Asta depăşeşte cu mult calificativul de gunoi de tabloid ... e o acuzaţie ridicolă şi iresponsabilă", a declarat o sursă din anturajul lui Hillary.


GURI RELE. Tabloidul menţionează la un moment dat că a preluat mai multe zvonuri lansate de bloggeri şi internauţi, pentru a căror autenticitate nu bagă măna-n foc. Adevărul este că, oricum, confruntările intre candidaţi arată că actuala campanie prezidenţială are toate şansele să fie cea mai "murdară" din istoria alegerilor americane.

Şi alţi candidaţi au fost atacaţi de gurile rele. Astfel, despre soţia candidatului republican Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, s-a spus că a susţinut o campanie de "ucidere a unor căţei nevinovaţi". La răndul lui, contracandidatul lui Hillary, Barack Obama, a fost acuzat că e "musulman extremist", iar candidatul republican, Fred Thompson, că e un "playboy corupt". Cele mai multe răutăţi lansate impotriva candidaţilor au venit din statul Carolina de Sud - unde campania este o grea incercare pentru republicani.

×
Subiecte în articol: externe