x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Adrian Glugă, şeful IPJ Constanţa, îşi pierde funcţia, după accidentul din 2 Mai

Adrian Glugă, şeful IPJ Constanţa, îşi pierde funcţia, după accidentul din 2 Mai

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2023   •   19:41
Adrian Glugă, şeful IPJ Constanţa, îşi pierde funcţia, după accidentul din 2 Mai
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, cu ocazia prezentării raportului privind tragedia din apropierea localităţii 2 Mai, că acesta reprezintă "baza politico-administrativă" pentru o schimbare cuprinzătoare la nivelul întregii Poliţii Române.

Cătălin Predoiu prezintă concluziile Corpului de control al ministrului referitoare la situaţia provocată de tragicul accident produs în data de 19 august în judeţul Constanţa, soldat cu doi morţi şi trei răniţi. 

Cătălin Predoiu, a anunțat luni că șeful Poliției Constanța și-a dat demisia din funcție în urma evenimentelor care au condus la accidentul din 2 Mai, atunci când tânărul aflat drogat la volan și care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei, fusese oprit în trafic de poliţişti cu circa trei ore înainte de producerea accidentului rutier şi a fost lăsat să plece fără să fie testat pentru consum de droguri.

„În cursul zilei de astăzi, dl inspector-șef Constantin Adrian Glugă și-a înaintat raportul de eliberare din funcție”, a declarat, luni, ministrul de Interne, în declarația de presă în care a prezentat raportul Corpului de Control legat de accidentul mortal.

×
Subiecte în articol: catalin predoiu