x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Arestați preventiv după ce au încercat să vândă 160 de grame de droguri de mare risc

Arestați preventiv după ce au încercat să vândă 160 de grame de droguri de mare risc

de Redacția Jurnalul    |    15 Ian 2024   •   23:00
Arestați preventiv după ce au încercat să vândă 160 de grame de droguri de mare risc
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Trei bărbați au fost arestați preventiv după ce au fost prinși în flagrant în Alba Iulia, în timp ce comercializau cantitatea de 160 grame cristal, respectiv 4-CMC - drog de mare risc, pentru suma de 12.000 lei.

„La data de 12.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea a 3 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Măsurile preventive au fost luate după ce aceștia au fost prinși în flagrant în municipiul Alba Iulia, în timp ce comercializau cantitatea de 160 grame cristal (4-CMC, drog de mare risc) pentru suma de 12.000 lei”, anunță DIICOT.

În cursul aceleași zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arest droguri diicot