x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Arestul lui Vlad Pascu a fost prelungit cu 2 luni

Arestul lui Vlad Pascu a fost prelungit cu 2 luni

de Vali Deaconescu    |    03 Iun 2024   •   16:44
Arestul lui Vlad Pascu a fost prelungit cu 2 luni
Sursa foto: Antena 3 CNN

Judecătoria Mangalia a hotărât ca Vlad Pascu să rămână în arest preventiv pentru următoarele 60 de zile. Decizia poate fi atacată în următoarele 48 de ore.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul Pascu Matei - Vlad, fără antecedente penale, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului prevăzute de art. 192 alin. (1), (2) şi (3), art. 196 alin. (1) şi (4), art. 336 alin. (2) şi art. 338 alin. (1), toate din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal.
 
Menține măsura arestării preventive față de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cu datele de mai sus, pe o durată de 60 de zile, de la data de 03.06.2024 până la data de 01.08.2024 inclusiv.
 
Respinge ca neîntemeiate cererile formulate de inculpat prin apărător privind revocarea arestării preventive și înlocuirea arestării preventive cu arestul la domiciliu.
 
Măsura dispusă de instanţă cu privire la inculpatul Pascu Matei – Vlad va fi comunicată administraţiei locului de deţinere.
 
În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina statului. 

Cu drept la contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei care au lipsit.

Pronunţată în ședință publică, azi, 03.06.2024”.

 

 
 
Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu accident 2 Mai